مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه برق مشاع موتورخانه آپارتمان

سلام
آپارتمان ما 20 واحد در 5 طبقه بدون آسانسور و فشار آب و آب گرم توسط موتورخانه و شوفاژ مشترک تامین میشود مساحت تمام واحدها تقریبا یکسان هست .
مدیر ساختمان هزینه برق مشاع را بصورت مساوی بین 20 واحد تقسیم می کند در حالی که از واحد یک نفره تا واحد 6 نفره از آب گرم استفاده می کنند و به طبع واحدی که 6 نفره هست از آب گرم بیشتری نسبت به واحد یک نفره استفاده می کند و مسلما موتورخانه برق بیشتری بابت روشن کردن مشعل باید مصرف بکند . من گفتم سهم برق مشاع هم باید مثل آب و گاز بصورت نفراتی محاسبه بشود چون اون واحدی که تعدادش زیاده علاوه بر آب و گاز قطعا برق بیشتری استفاده میکند . حالا میخواستم بپرسم آیا کار مدیر درست هست یا نه .
ضمنا در فصل سرما و زمستان که رادیاتورها روشن میشوند هزینه گاز بصورت نصف تقسیم بر تعداد واحدها و نصف تقسیم بر تعداد نفرات و جمع این دو سهم گاز واحدها محاسبه میشود .
لطفا راهنمایی بفرمایید سهم آب و گاز و برق ما چطور باید محاسبه شود .

پاسخ ها :

نحوه محاسبه برق مشاع موتورخانه آپارتمان محاسه برق مشاع برق مشاع محاسبه آب و گاز مشاع در ساختمان