مشاوره حقوقی رایگان - گواهی ولادت

سلام من اتباعم همسرم ایرانی برای اینکه درخواست شناسنامه بدم نیاز به گواهی ولادت دارم ولی من توی خونه به دنیا اومدم و دکتریم نبوده که گواهی بده اما همه ی مدارک بهداشتی و چیزای دیگه رو دارم چطور میتونم گواهی ولادت تهیه کنم برای کارام

پاسخ ها :

فرزانه رسایی نسب

سرکار خانم فرزانه رسایی نسب :

سلام می‌توانید دادخواست صدور گواهی ولادت به طرفیت اداره ثبت احوال تنظیم و ‌اقدام نمایید