مشاوره حقوقی رایگان - وكالت بلاعزل در طلاق

با سلام و احترام
بنده ١ وكالت بااعزل در طلاق از همسرم گرفته بودم كه چند روز بعد از گرفتن وكالت درخواست طلاق دادم كه با شكايت همسرم كه هيچگونه عقد خارج از لازمي بين ما رعايت نشده و بنده اين وكالت را تنها جهت دلگرمي به من داده و بنده آگاهي نداشتم
قاضي راي را به نفع من صادر كرد
ميخواستم بدونم آيا در تجديد نظر ميتونه كاري از پيش ببره؟؟؟؟؟!!!!!
و اينكه بنده چه كارهايي بايد انجام بدم تا تجديد نظر هم به نفع بنده تموم بشه
سپاس

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

موضوع مربوط به شرايطي هست كه محاكم بدوي توجه كمتري ميكنند و در محاكم تجديدنظر و ديوانعالي كشور دقت بيشتري ميشود. با وكيل دادگستري جهت ادامه كار تماس بگيريد

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
نظر قضات متفاوت می باشد ولی قانونا این رای باید ابرام شود

محرم مهلتی نخطلو

جناب آقای محرم مهلتی نخطلو:

با سلام.با توجه به وکالت بلاعزل شما و دفاعیات بلاوجه خوانده دادگاه در نهایت به نفع شما رای صادر کرده.این بدین معنیست که قاضی محترم ادعاهای خواندرو نپذیرفته به دلیل اینکه صرفا ادعا بوده و امری را ثابت نکرده.در مرحله تجدیدنظر باید دید خوانده چه دفاعی از خودش خواهد کرد و چه مستنداتی ارایه خواهد کرد شما در زمان جواب دهی به لایحه تجدیدنظر خواهی از ان مطلع خواهی شد مجددا پس از وصول تجدیدنظر خواهی ایشان و مشاهده مستندات و متن اعتراضیه میتوان گفت که رای تایید خواهد شد یا اینکه باید خود را اماده پاسخگو یی و دفاع از آن کنید تا رای بدوی تایید گردد