مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج

سلام مجدد.ببخشید همسر من الان قصد فسخ نکاح به دلیل تدلیس در ازدواج رو داره می خواد به این بهانه طلاق بگیره و دلیلش رو شغل من معرفی کرده که من بهش گفتم روز خواستگاری معلمم در صورتی که روز خواستگاری من کارت دانشجوییمو و همچنین سربازی نرفتنمو بهش گفتم و حتی توی سند ازدواج هم در جایی که شغل بنده نوشته میشه خودم رو دانشجو معرفی کردم و توی سند ازدواج هم قید شده حالا ایشون می تونند ادعای تدلیس بعد از دو سال از زمان عروسی رو داشته باشند؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

خیر ایشان نمی توانند ادعای تدلیس پس از گذشت دو سال در مورد موضوع یاد شده داشته باشند. تدلیس در ازدواج معمولا در پنهان کردن بیماری های صعب العلاج، ازدواج قبلی و موارد اساسی این چنینی صورت می گیرد؛ آن هم با شرایطی. شما که در عقدنامه تان هم نوشته اید دانشجو هستید.