مشاوره حقوقی رایگان - سند

یه اتومبیل خریداری کردم و مبلغ اون را کامل پرداخت کردم. با فروشنده حتی تعویض پلاک هم رفتیم و سند سبز ماشین را بنامم زد و فک پلاک کردیم. منتها سند محضری را گفت بنام کسی دیگه هست و ده روز مهلت خواست. ما هم یه قرارداد دستی نوشتیم و امضا کردیم با یک نفر شاهد از طرف من و یک شاهد از طرف فروشنده. الان یک سال از موضوع میگذره و تازه الان میگه کسی که سند بنامش بوده رفته دبی و ایران نیست. برگه سبز ماشین بنام منه اما سند محضری نه.
الان من چکاری میتونم انجام بدم.
با تشکر از زحمات بی دریغ شما دوستان عزیز

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی اتومبیل به طرفیت فروشنده و شخصی که سند به نام اوست تقدیم دادگاه بفرمایید. شخصی که سند به نام اوست را در دادخواست مجهول المکان معرفی کنید. در صورت نیاز با اینجانب تماس حاصل بفرمایید. 09128336594

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر.
قاعدتا وقتی شما با فروشنده در مرکز تعویض پلاک حاضر و فک پلاک کردید ایشان یک وکالتی از بابت انتقال و فروش ماشین داشته اند وگرنه تعویض پلاک مقدور نبود و احتمال داره در اون وکالتنامه هم امکان انتقال سند رسمی رو هم داشته باشند
در غیر اینصورت و در صورتیکه فروشنده وکالت در فروش داشته و از انتقال خودداری مینمایند میبایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و مالک اصلی طرح نمایید
در صورت نیاز به توضیحات بیشتر با اینجانب تماس حاصل فرمایید