مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار نیروی منفک شده

با عرض سلام و احترام. اینجانب به مدت شش سال نیروی پیمانی ناجا و درجه داری استخدامی سال 1393 میباشم و نظریه مثبت حفاظت اطلاعات و همچنین عقیدتی سیاسی و رضایت فرماندهی و تاییدیه بهداری و ... در پرونده اینجانب موجود می باشد ولی به دلیل این که در سال 96 به دلیل ناراحتی چشم به علت شب بیخوابی و شب بیداری مجبور به انجام عمل جراحی شدم و با توجه به مرخصی کم استعلاجی غیبت کردم و همچنین بیماری پدرم دامن گیر بنده شده و در کل حدود 50 روز غیبت در چند مرحله داشتم و محکومیت فرار از خدمت در دادسرا نظام برای یک مورد که بالای چهارده روز بوده رای صادر شده است و بعد از انجام پنج سال یک سال تمدید برای بنده در نظر گرفته شده است و بعد از اتمام یک سال گزینش استان و ناجا نظریه منفی دادند و پرونده بنده دارای تشویقی و عملکرد مناسبی می باشد ولی متاسفانه به دلیل غیبت حدودا چهار ماهه منفک شده ام ولی تسویه از ناجا نکردم. آیا امکان بازگشت به کار هست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ناجا اجباری به دائمی کردن پیمانیها ندارد حتی اگر بهترین فرد باشی