مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در متن خواسته توسط دفتر خدمات الکترونیک قضایی

طبق فایل ارسالی با واتساپ به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در بند خواسته دادخواستی متنی کامل با جزئیات استرداد تحویل اسناد و مدارک درخواست نموده بودم از جمله کارت ملی ، شناسنامه ، سند مغازه و ... که دفتر مذکور اظهار داشتند این جزئیات لازم نبوده و فقط الزام خوانده به تحویل اسناد و مدارک کفایت می کند که نهایتاً دادگاه به این نوع خواسته بدلیل کلی بودن اقدام به رد دعوا نموده است لذا این اشتباه چون از طرف دفتر خدمات الکترونیک قضایی صورت گرفته ، آیا جهت تجدیدنظر این دفتر می تواند تاییدیه ای مبنی بر اشتباه صادر نماید در غیر اینصورت تکلیف چیست. بسیار متشکرم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر
شما باید نوع اسناد را در دادخواست تشریح نمایید که چه اسنادی است؟خواسته نباید مجهول وظنی واحتمالی باشد خواسته باید منجز ومشخص ومعلوم باشد
مجددا با ذکر نوع اسناد طرح دعوا کنید