مشاوره حقوقی رایگان - اعمال بند ث ماده 474

سلام بنده نظامی میباشم محکوم شده ام به جرم ارتشا حال میخواهم برابر بند ث ماده 474 اعاده دادرسی نمایم حال منظور از دادگاه صالح در این بند دادسرای نظام است یا دادگاه عموم چون خودم نظامی و شکاتم شخصی میباشند لطفا راهنمایی کنید چکار باید کنم ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
مرجع اعاده دادرسی از احکام دادگاههای نظامی دیوان عالی کشور است.
موفق باشید