مشاوره حقوقی رایگان - توافق نامه

بنده با شریکم زمان تسویه به مشکل خوردم بعد توافق نامه ای نوشتیم که در اون قرار شد دو واحد از چهار واحد رو بنده بردارم و ایشون بنام من سند بزنه و نیمی از مغازه هم بنام من سند بزنه زمان اجرا انجام نداد گفت قبول نیست باید یکی دیگه بنویسیم بنده هم قبول کردم داخل توافق جدید 4واحد مال بنده شد و در عوض مغازه به اون رسید. داخل توافق عددهارو اشتباه نوشته بود که به زیان من بود ازش خواستیم عددها رو درست کنه گفت درست نمیکنم ما ازش خواستیم توافق اخرو باطل کنه گفت باطل نمیکنم اما توافق اول رو انجام میدم و 2واحد رو بهمراه نیمی از مغازه رو بنام بنده زد. حالا اذیت میکنه من نمیخوام با ایشون مغازه رو شریک باشم گفتم بیا توافق دوم رو اجرا‌ کن یعنی مغازه رو تو بردار و واحدها رو‌ من میگه دیگه نمیشه حالا با توجه به اینکه توافق اول بخشی از توافق دوم است به این صورت که در توافق اول باید 2 واحد بنام من بزنه و در توافق دوم باید 4 واحد بنام من بزنه تقاضای اینکه ایشون بخشی از توافق دوم رو اجرا کرده و الباقیشو انجام نداده رو مدعی بشم ؟

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

خیر نمیتوانید و به احتمال زیاد دعوایتان رد میشود زیرا همین مطلب که نیمی از مغازه ها رو بنام شما زده ثابت میکند که از قرارداد دوم عدول کرده و بنوعی اقاله کرده اید.تنها راه در صورت وجود شرایط فروش و جدایی سهام است