مشاوره حقوقی رایگان - ورشستگی

غ. ورشکسته است مدیر تصفیه با عضو ناظر تبانی وصول مطالبات قسمتی را به طلبکاران و بقیه رو حیف و میل کردند طلبکاران را با اعلام رضایت از غ. تقاضای صدور حکم به رفع ورشکستگی از غ. را نمودند
1 _ آیا دادگاه باید حکم رفع ورشکستگی غ. را صادر کند؟
2 _ تکلیف اموال ورشکسته در توقیف چه میشود؟
3 _ در چه زمانی باید برای رفع بازداشت اموال ورشکسته یا ثبت اسناد مواتبه شود؟
4 پس از صدور حکم رفع ورشکستگی آیا ورشکسته میتواند در اموال خود دخل و تصرف کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله احتمال دارد دادگاه با توجه به گزارش و درخواست مدیر تصفیه و ناظر تصفیه ، حکم. رفع ورشکستگی صادر نماید ولی ورشکسته حق اعتراض به حکم را
دارد . و بعد از صدور حکم ورشکستگی ، شخص ورشکسته حق دخالت در امور مالی خود را ندا رد و تمام امور مالی مالی باید از طریق مدیر تصفیه انجام
بشود