مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام. ما زمین پدربزرگم را همراه پدرم از ورثه ها به متراژ 150 متر امضا و اثر انگشت گرفته ایم و از طریق بنیاد مسکن وام و مهندسی شده احداث کردیم که 90 متر مسکونی شده و الباقی حیاط است که دیوار نکشیدیم. سپس برای دریافت سند به اداره ثبت رفتیم که مهندسی فرستادن که گفت حیاط را دیوارکشی کنین تا سند صادر کنیم که روستاییان بدون هیچ مدرکی زور گفتند و مانع شدن و ما دلسرد شدیم. حتی خود اداره ثبت طی مراحل اداری گفتند طبق نقشه منابع طبیعی که فرستاده بودن شما 181 متر زمین دارید یعنی 31 متر بیشتر دوباره باید از ورثه امضا بگیرید که اینکارو کردیم ولی مجددا باید دیوار میکشیدیم که همسایه مان زور میگوید. در اصلاحات ارضی هم ملک به نام پدربزرگ مرحوم بنده هست چه کار انجام بدیم. ممنون.

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام شکایت ممانعت از حق کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هیچ کس نمی تواند مانع دیوار کشی حیاط ساختمان مسکونی شما بشود و در صورت ایجاد مزاحمت ، شما می توانید شکایت کیفری یا حقوقی ، مزاحمت
نمایید و ...