مشاوره حقوقی رایگان - ادعای رابطه نامشروع

باسلام
پدر بنده ادعا میکنند که مادرم رابطه نامشروع داشته اند و میگه که فیلمی هم در اختیار دارم و پدرم مصرف کننده شیشه هستند و تا جاییکه به هرچیزی شک دارند و حتی قصد قتل خانواده رو هم میکنه مسئله اینجاست که سالهاست مادرم کار میکنند و پدر بیکار هستش و شیشه مصرف میکنه حالا میگه فیلم رو بردم دادگاه درصورتیکه میبینم که تهمت ناروا هستن و در ساعاتی که پدرم ادعا کرده مادرم خیانت میکنند من حضور داشتم در خانه و هیچ اتفاقی نیفتاده حالا مسئله اینجاست که میگه خواهر یکسالم رو از خانواده یعنی من و مادرم میخواد بگیره و به بهزیستی بده خواهر من یکسالشه و به شدت وابستس و پدرم هم باتوجه به اینکه شیشه مصرف میکنه و توهم میزنه و داد و بیداد میکنه و حتی یمبار اقدام به خفه کردن مادرم جلوی چشم بچه داشته بچه به شدت عصبی شده و میترسه تا جاییکه تو خواب هم میترسه خیلی ناحقییه بی دلیل و بدون مدرک بچه یکساله رو که هم من و مادرم به شدت بهش وابسته ایم و بچه هم به م بخوان بگیرن و واقعا جون مادرمم در خطره فحش میده ناسزا میگه تهمت زنا به مادرم میزنه و حتی اقدام به قتلش هم کرده و استراق سمع میکنه مدام از هر حرکتمون فیلم میگیره و صدا ضبط میکنه میخواستم بدونم توصیه شما وکلا چی هست؟؟؟ایا با این شرایط میتونه بچه رو به بهزیستی بده؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر مادرتان حاضر به نگهداری از طفل باشد نمیتوانند او را به بهزیستی بدهند .
میتوانید به اتهام افترا ، ایراد ضرب و جرح عمدی و فحاشی از وی شکایت کنید .
موفق باشید