مشاوره حقوقی رایگان - سرکه تولید کردم حین کار اماکن از آن نمونه برداری کرده و به عنوان شراب اعلام جرم کرده به دادگاه

مغازه میوه فروشی و سرکه و آبغوره دارم در زیرزمین مغازه تازه انگور سرکه انداخته بودم اماکن آمده و پس از نمونه برداری به عنوان تولید شراب به دادگاه معرفی کرده دادگاه هم 250میلیون جریمه مشخص کرده چگونه اثبات کنم که این فرایند سرکه است ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
فرایند تولید شراب با فرایند تولید سرکه متفاوت ست
بعید است این دو به نوبه خود با یکدیگر ادغام شوند
لطفا با این شماره تلفن تماس حاصل فرمایید

یک وکیل

سلام با همکارم آقای جلایری نیا موافقم. بهتر بود درخواست کارشناس می کردید.