مشاوره حقوقی رایگان - شراب

سلام هفته پیش منزل عموم دعوت بودم بعد از 8 روز از منزل عموم تماس گرفتن که ریختن تو منزل 4 تا یک و نیمی شراب ازش گرفتن و اسم من رو دادن در صورتی که من در ساعتی که پلیس رفته تو خونشون سر کار بودم آیا میشه واقعا من مجرم باشم در صورتی که 8 روز از رفتن من به خونشون گذشته شراب ها تو منزل من نبوده سابقه کیفری ندارم و به درخواست خودشون رفتم منزلشون و متاهل هم هستم خودشونم پسر مجرد دارن؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بستگی به نقش شما در این رابطه دارد مثل معاونت که نیازی به حضور ندارد