مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازماندگان

سلام
وقت بخیر ، خواهر من فوت کرده و دوسال نیم سابقه بیمه تامین اجتماعی داره، مرحومه 5 سال پیش از همسرش جدا شد و یک دختر 5 ساله داره، با این اوصاف طبق درخواستی که پدر بنده (پدربزرگ مادری )به سازمان تامین اجتماعی داده مستمری خواهرم به دختر 5ساله اش تعلق میگیره. سوالی که من دارم ، آیا حساب بانکی بنام خود خواهرزاده ام باز میشه؟ آیا خواهر زاده ام تا قبل از 18 سالگی هم میتونه به موجودی حساب دسترسی داشته باشه؟ و موردی که از همه مهمتر است آیا همسرسابق خواهرمرحومه بنده به حساب بانکی دسترسی خواهد داشت؟

پاسخ ها :

محمد مهدی رییس زاده

جناب آقای محمد مهدی رییس زاده :

باسلام ،اگر پدر شما سرپرستی خواهر زاده شما را بعهده دارد ،بایستی با مراجعه به دادگستری و انجام کارهای اداری رسما
ولی خواهرزاده شما شود تا با افتتاح حساب مستمری که به خواهر زاده شما تعلق میگیرد بحساب واریز گردد. همسر سابق مرحوم خواهرتان هیچ حقی نسبت به مستمری ندارد.

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
همه امور مالی دختر بچه تا هیجده سالگی با پدر و پدر بزرگ پدری او خواهد بود