مشاوره حقوقی رایگان - ابطال چک

سلام. من سه سال پیش به یک آقایی چک دادم و حالا به هر نحوی برگشت خورد. بعد از سه سال که گذشت طبق قانون چک اون برگ چک رو بانک باطل کرد. حالا این آقا بعد از 4 سال روی یک کاغذ باطله یعنی همون لاشه چکی که بانک بعد سه سال که هیچ شکایتی روی اون برگه نبوده و بانک اون رو باطل کرده این آقا اومده از من شکایت کرده است.
قانون چک قدیم سه ساله بوده است یعنی اگر طی سه سال از یک چک برگشتی شکایتی صورت نگیرد بانک اون چک رو خود به خود باطل می‌کند. آیا بعد از سه سال که الان یک سال هم بعد اون سه سال میگذرد این آقا می‌تواند از من شکایت بکند؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله در هر حال نشان از دین شماست فقط وجه تجاری ان ساقط شده باید وجه چک را پرداخت کنید بعلاوه خسارت تاخیر و هزینه دادرسی و نیم عشر اجرایی