مشاوره حقوقی رایگان - عرصه و اعیان

با سلام. ملکی قدیمی داریم که عرصه آن متعلق به ما می باشد و سند هم گرفته ایم و اعیان این ملک قدیمی بنام شخص دیگریست که آن شخص برای اعیان خود نیز سند دارد. صاحب اعیان اتاق های این خانه قدیمی را بدون اجازه ما به صورت مغازه درآورده و حدود 50 سال است که اجاره بابت این مغازه ها دریافت کرده و سهم ما را از اجاره این مغازه ها را نداده است. حتی خودش 50 سال است که در یکی از مغازه ها مشغول به کار است. میخواستم بدانم سهم صاحب اعیان از کل این ملک چگونه محاسبه می شود؟ می توانم از ایشان بابت اینکه بدون اجازه ما اتاق ها را مغازه کرده و اجاره داده شکایت کنم؟ و شکایت کنم که سهم این 50 سال از اجاره مغازه ها را به ما پرداخت کند؟ لطفا راهنمایی کنید که چگونه می توانم با این شرایطی که ذکر کردم از طریق قانونی صاحب اعیان نیز شوم؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسن  قيصري نجف آبادي

جناب آقای حسن قيصري نجف آبادي :

سلام
باتوجه به اینکه شما مالک عرصه هستید و سند مالکیت دارید، دادخواست مطالبه اجرت المثل تقدیم دادگاه نمایید ، پس از ارایه مدارک به دادگاه و احراز صحت ادعا ،خوانده یا خواندگان ملزم به پرداخت اجرت المثل براساس تعیین کارشناس رسمی دادگستری میگردند. 09133018092 حسن قیصری نجف آبادی