مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

با سلام. بنده صاحب سه دنگ از یک واحد مسکونی هستم . سه دنگ دیگر به صورت یک و نیم بین دو نفر دیگر تقسیم شده. چند ماه قبل از اینکه به نام من بشه با یک قرارداد یکساله دست مستاجر بوده و پایان قرارداد خردادماه هست. مستاجر تمام کرایه را برای آن دو نفر دیگر پرداخت کرده. من اظهارنامه فرستادم هم برای مستاجر هم دو مالک دیگر که ماه به ماه باید سهم مرا به حساب خودم واریز کند. الان نزدیک یکساله که کرایه مرا نداده و من تا کنون چندین اظهارنامه فرستادم که هم کرایه مرا باید بدهد هم تا آخر خرداد امسال که پایان قرارداده باید تخلیه کند و حق تمدید قرارداد اجاره را ندارد.حال سوالم اینست که
1- آیا اگر مجدد با آن دو مالک تمدید قرارداد کند و به همین کار ادامه دهد من میتوانم از دادگاه تقاضای خلع ید خانه را بکنم؟ ایا موفق میشوم؟

2-در مورد کرایه که نداده میتوانم علیه دو مالک دیگر شکایت خیانت در امانت بکنم؟ایا محکوم میشود؟

راهنمایی بفرمایید که چگونه اقدام کنم. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید بابت سهم اجاره بها خودتان ، دادخواست به طرفیت مستاجر و شرکا اقامه نمایید و می توانید در شورا دادخواست دستور تخلیه مطرح نمایید .
و دو شریک دیگر مطلقا حق ندارند بدون اجازه شما ملک را اجاره بدهند و اگر شرکا بدون رضایت شما ملک را اجاره بدهند شما می توانید
دادخواست خلع ید به طرفیت مستاجر و شرکا اقامه نمایید و ..