مشاوره حقوقی رایگان - استعفا کارمند پیمانی

با سلام.
بنده مدت 7 سال در دادگستری به صورت پیمانی مشغول به کار هستم و در حال حاضر در آزمون وکالت قبول و پذیرفته شده ام. قرارداد استخدام را به صورت یک طرفه میخواهم فسخ نمایم و یک ماه قبل نیز اعلام نموده ام اما متاسفانه دادگستری اعلام میکند حتی برای استعفای کارمندان پیمانی هم نیاز موافقت هست. امور اداری استخدامی تهران هم همین رو میگوید و در نهایت میگویند ما با شما تسویه نمیکنیم چون دادگستری محل خدمت شما موافق نیست.حتی گفتن در صورت غیبت از سر کار شما رو به تخلفات اداری معرفی میکنیم با وجود این که من مهلت یک ماهه اعلام فسخ قرارداد رو رعایت کردم و به نظرم این تهدیدی بیش نیست. حال برای اطمینان بیشتر ممنون میشم بفرمایید که با این وجود عدم حضور من که تخلف نیست؟
2-در صورت عدم تسویه میتونم در دیوان شکایت کنم و دستور موقت جهت تسویه حساب بگیرم؟ چون فوریت دارد و 2 ماه مهلت دارم تا برگه تسویه رو از دادگستری برای اخذ پروانه وکالت بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا وقتی شاغل هستید غیبت شما غیر موجه تلقی میشود ولی بهتر است موضوع را از طریق کانون وکلا پیگیری کنید تا برای دادگستری مربوطه نامه انتقال شغل بزنند