مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارک خودرو همسایه

سلام. همسایه روبروی همیشه و به صورت طولانی مدت پژو 405 خود را در سمت منزل و کنار منزل بنده پارک میکند و موقعی که من و خانواده ام میخواهیم از منزل بیرون برویم چون این ماشین در مسیر رفت و آمد ما هست طبعا بایستی وسط کوچه برویم و از وسط کوچه 8 متری عبور کنیم که این موضوع باعث دردسر و ناراحتی خود و خانواده م گردیده است. به طوری که دیروز نزدیک بود ماشین به بچه ام بزند. آیا میتونم به جرم مزاحمت و ممانعت از حق از وی شکایت کنم؟ لطفا توضیح و راهنمایی بفرمایید چی کار کنم؟
در ضمن با 110 تماس گرفتم و چون از کلانتری و پلیس راهور با او تماس گرفتند و ایشان ناراحت شده و شروع به لگد زدن به درب منزل من نموده است که من مجدد به 110 تماس و مامور کلانتری اومد و صورتجلسه تنظیم کرد و بابت تهدید همسایه گزارش نوشت و به همسایه گفت ماشینت رو بزار سمت منزل خودت و رفت ولی او این کار را نکرده و با قلدری میگوید من برنمیدارم.