مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه بیلان توسط مدیر ساختمان

با سلام. مالک یک آپارتمان نقلی در شهر دیگر هستم که به مستاجر کرایه داده ام. کل ساختمان 6 واحد هست که همگی مستاجر هستند. مالک طبقه اول بدون برگزاری مجمع خودش را مدیر ساختمان معرفی کرده و با صلاحدید خود بدون مشاوره شارژ از مستاجرها میگیرد. هیچ گونه بیلان کاری و گزارش را پاسخگو نیست. به عناوین مختلف خرج تراشی می کند. با ارسال فیلم و عکس توسط مستاجر درخواست پول میکند.
به او همه این موارد رو متذکر شده ام. دلیل هم این است که چون بقیه شکایتی ندارند و پرداخت میکنند شما هم باید پرداخت کنید. مابقی مالکین از مزاحمت های ایشان و این که بازنشسته و بیکار هستند و مدام میرن از این و اون شکایت میکنند، به پرداخت پول راضی اند و میگویند که حوصله مزاحمت های این آقا رو ندارند.
من گفتم خرج واجب که نباشد رو نمیدم. آخرین واریزی من برای ایشون سال 98 بوده است.
الان رفته و اظهاریه فرستاده تحت این عنوان که 5 سال هست در خرج های ساختمان شرکت نمی کنیند. به من با احتساب تورم3500 بدهکار هستید.
و مدارکی دارم که همان فیلم و عکس های گرفته شده هست (در فیلم آقایی دارند درد دل میکنند و ایشون میگونید مبلغ رو براتون میفرستم مالکین محترم)
با ایشون باید چی کار کرد؟
آیا با این فیلم و عکس میتونه چیزی رو ثابت کند؟
آیا اگر اظهارنامه رو جواب ندهم دادگاه حکم غیابی میدهد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با سلام
ایشون اگر جمع آوری شارژها و هزینه هارا به عهده دارند باید حساب زمان تصدی خودرا با ارایه فاکتور به مالکین اعلام نمایند .
اگر صرف اظهارنامه باشد شما مختار به پاسخگویی در صورت صلاحدید هستید ایشان ازاظهارنامه جهت ثبت دادخواست استفاده می کنند می بایست زمان اعلام مخارج توسط ایشان شما دلایل خود را با اظهارنامه اعلام می فرمودید
موفق باشید
فرد