مشاوره حقوقی رایگان - سد معبر خودرو

سلام. من ماشینم رو جلوی مسجد که کلی ماشین هم اون جا پارک بود پارک کرده بودم. صبح که اومدم بروم دیدم یک ماشین پشت ماشین من گذاشتند که نتونم از پارک در بیایم. من هم زنگ زدم 110 که به صاحب خودرو اطلاع بدهد. بعد از نیم ساعت صاحب خودرو اومد شاکی که چرا جلوی درب پارک کردید من هم گفتم اینجا در خیابون هست و اینکه تابلو پارک ممنوع ندارید و این که اصلا تابلو رستوران هم نبود یک درب ساده بود که پیاده رو جلوی آن هم باز بود. میگفت این جا رستوران ما برای تخلیه بار به مشکل خوردیم حالا بایست تا من هم ماشین رو بردارم و بعد هم کلی حرف های زشت زدند طوری که مجبور شدم زنگ بزنم 110 مامور بفرستند و یک ساعت من رو اون جا نگه داشتند و بعد ماشینش رو برداشت که بعد هم مامور اومد و گفت شما باید تابلو داشته باشید بعد شاکی بشوید. الان البته من از ماشین او و اون مکان عکس گرفتم و پلاک ماشین میخواهم از ایشون شکایت کنم میخواهم بدونم باید به راهنمایی رانندگی بروم یا جای دیگری؟
میخواهم حداقل بابت پارک دوبل و سد معبر آن یک جریمه بشود که این طوری ملت رو اذیت نکند.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با سلام
دادسرای محل وقوع صالح است
موفق باشید