مشاوره حقوقی رایگان - اعاده پرونده

با سلام. پرونده من با موضوع صدور گواهی عدم امکان سازش و اعسار از پرداخت مهریه به دادگاه تجدید نظر رفت. دادگاه به دلیل ایراداتی پرونده رو به دادگاه بدوی اعاده کرد. دادگاه بدوی با رفع نواقص مجددا پرونده رو به تجدید نظر فرستاد و الان باز دوباره پرونده بعد یک مدت در سامانه خورده که اعاده شده است.علت چی میتواند باشد؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. نقصی در پرونده وجود داشته است که برطرف گردیده است. میتوانید به شعبه مراجعه و با مطالعه پرونده علت دقیق ان را جویا شوید.

مهشید ویسی

مهشید ویسی :

سلام موارد نقص درقانون متعدد هست با مراجعه به شعبه مربوطه میتوانید از علت نقص مطلع گردید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در سامانه ثنا چک کنید علت رفع نقص چه بوده که مجدد به شعبه بدوی اعاده شده؟