مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

سلام، خسته نباشید.
برادر من در بانک ... وام ازدواج گرفته است و چهار تا از اقساط آن عقب افتاده بود. بنده ضامن شده بودم و یک چک 33 میلیونی به عنوان ضمانت داده بودم و ضامن دوم بودم یک ضامن دیگر هم بود که فیش حقوقی گذاشته بود. از بانک تماس گرفتن با من که اگر اقساط پرداخت نشود چک شما رو اجرا میگذاریم که همان روز من دو تا از قسط ها رو پرداخت کردم و گفتم پنج روز دیگر اون دوتای دیگر رو پرداخت میکنم و گفتند مشکل ندارد و درست بعد دو روز دیگر چک و بردند و وصول کردند. رفتم بانک گفتم چرا این کار رو کردید و اختیار کتبی ندادید و اصلا حق این کار رو نداشتید. این پول مردم بوده که اومدند مغازه کارت کشیدند. من مشاور املاک دارم اگر این داشت نمیومد وام ازدواج بردارد. در جواب گفتند بخشنامه از تهران اومده و اون ها برداشت کردند. حالا راه حل چی هست؟ من نمیتونم از بانک شکایت کنم؟ پول مردم دست من بوده و برای خاطر دو تا قسط آبروی ما رو بردند. لطفا کمک کنید که مشکل رو حل کنم.

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام خیر

بانک طلبکاربوده برداشت کرده اگرمازاد برطلب کسرشده باید عودت دهند