مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر خواهی حكم به بطلان دعوی خواهان به دلیل عدم توجه به گواهی عدم حضور در دفتر اسناد

با سلام و درود
قرار نهایی دادگاه الزام به سند و مطالبه خسارات و جریمه تاخیر به نفع خواهان که بنده باشم صادر شده است اما متاسفانه قاضی متوجه این امر نبوده که بنده در دفتر اسناد جهت انتقال سند ملک حضور داشتم و باقی ثمن معامله را که می بایست پرداخت می نمودم را بصورت ایران چک همراه خود در دفترخانه همراه داشتم و دفترخانه آن را ثبت و تایید نموده اما فراموش کردم کپی ایران چک را بر روی پرونده قرار دهم و قاضی برداشت کرده که باقی ثمن معامله را بنده موجود نداشتم. آیا با توجه به قرار نهایی صادره در ذیل بنده اقدام به تجدید نظرخواهی نمایم ؟ چه خواسته ای باید مطرح نمایم و در صورت امکان متن را لطف بفرمایید

قسمتی از قرار نهایی :

فلذا دادگاه خواسته هاي ردیف دوم و چهارم و پنجم را محمول به صحت دانسته و مستنداً به ماده 10و515 و 519 قانون مدني و ماده 198 و 515 و 519 قانون آئین دادرسي مدني حکم به الزام خوانده به اخذ پایان کار ساختمان از شهرداري و پس از آن صورت مجلس تفكیكي و پس از مشخص شدن شماره فرعي آپارتمان الزام به انتقال سند مالكیت و نیز محکومیت به پرداخت مبلغ 750000 ريال بابت هزینه ریموت كنترل درب پاركینگ و خسارات دادرسي و کارشناسي در حق خواهان صادر و اعلام مي گردد و در خصوص خواسته هاي ردیف اول و سوم خواهان با توجه به اینكه انتقال مبیع در قبال دریافت تتمه ثمن معامله بوده و خواهان دلیلي مبني بر اماده بودن الباقي ثمن ارائه ننموده است و نتیجتا خواهان به تعهدات خود و پرداخت تتمه ثمن معامله اقدام نكرده و شخص نمي تواند بدون اینكه خود به تعهدات قراردادي عمل كند از طرف مقابل انجام تعهدات را بخواهد لذا قسمت از خواسته خواهان وارد و ثابت نبوده مستندا به ماده- 197 520 قانون آیین دادرسي مدني حكم به بطلان دعوي خواهان صادر و اعلام مي گردد رأی صادره حضوري و از تاریخ ابلاغ ظرف بیست روز قابل تجدید نظرخواهی در محاکم تجدید نظر اصفهان می باشد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع شما باید با بررسی رای دادگاه و مدارک پاسخ داده شود و ...
تماس بگیرید