مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

من خانم 32 ساله. سال 94 ازدواج کردم یه دختر 5 ساله دارم. الان 1 سال هستش که شوهرم دچار ناتوانی جنسی شده و من از این قضیه خیلی دارم اذیت میشم میخوام برای طلاق اقدام کنم آیا توی دادگاه حق و حقوق ام رو میتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
درضورتی که این موضوع باعث عسر و حرج شما شده و از این بابت دچار مشقت گردیده اید می توانید تقاضای طلاق نمایید.