مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای حکم توسط تعزیرات حکومتی

سلام و عرض ادب خدمت سروران گرامی. مدتی قبل شخصی از بنده بدلیل ایراد در کار در تعزیرات حکومتی شکایت کرد و بنده مبلغی جریمه شدم و مبلغی هم به شاکی پرداخت کردم و در همین حین بنده به دیوان عالی شکایتی تقدیم و اعلام ناحق بودن این جریمه کردم و بعد یه مدت دیوان عالی کشور رای به نفع بنده و رد کردن جریمه تعزیرات داد و نامه ای هم برای استرداد مبلغ پرداختی به شاکی ارسال کردند. حالا بنده همراه با رای دیوان مراجعه کردم به تعزیرات و میگم که مبلغی که به طرف دادمو بگین پس بیاره یا نمیاره مثل بنده که سریع جلب دادین حکم جلب بدین اعلام میکنن که دیوان نمیتونه حکم مارو رد کنه و اقدامی نمیکنن. میخواستم بدونم الان بنده چیکار باید بکنم. تشکر

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بر اساس قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب 1392 ، آراء سازمان تعزیرات حکومتی قابل تجدیدنظر در دیوان عدالت اداری نیست ،بلکه شعب تجدیدنظر تعزیرات حکومتی در تهران تشکیل و به تجدیدنظر خواهی از آرا بدوی رسیدگی میکنند .
موفق باشید