مشاوره حقوقی رایگان - آیا مسئولان زندان ضابط دادگستری هستند

با سلام و احترام
آیا مسئولان زندان ضابط دادگستری محسوب می شوند؟ یعنی می توانند کارمند خود را در صورت ارتکاب جرم مورد بازجویی قرار دهند و بازداشت کنند؟ البته طبق قوانین و در ارتباط با امور زندانیان، آنها ضابط خاص هستند.
علت سوال این است که مسئول زندان، کارمندی را به اتهام ارتکاب جرمی در داخل زندان، مورد بازجویی و بازداشت قرار می دهد. می خواهم مستند قانونی که حق بازداشت کردن کارمند را به آنها می دهد را به دست بیاورم. آیا چنین حق قانونی برای آنها وجود دارد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در این خصوص به ضابطان قضایی مندرج در ایین دادرسی