مشاوره حقوقی رایگان - حقوق جزای عمومی

سلام و وقت بخیر
5 سوال در رابطه با حقوق جزای عمومی دارم
ممنون میشم اگر پاسخشون رو بفرمایید

1- عنصر روانی جرایم غیر عمدی را تحلیل فرمایید.

2- جرمی در یک کشتی نظامی روس واقع در اب های سرزمینی اوکراینی توسط یک ایرانی واقع شده است. ایا محاکم ایران را صالح به رسیدگی میدانید یا خیر ؟ در هر صورت استدلال فرمایید.
مطابق حقوق بین الملل و حقوق داخلی مبنای اعمال صلاحیت قضایی محل ارتکاب جرم و نه تابعیت مرتکب است.

3- یکی از ضابطان دادگستری از حیطه ی وظیفه خود خارج شده و میخواهد الف را جلب نماید. الف از خود دفاع کرده و ضابط اسیب جزیی میبیند. و از ضارب شکایت میکند. الف نیز عمل خود را دفاع مشروع میداند. شما بعنوان قاضی چگونه حکم میدهید؟

4- فرد مجنونی به دیگری حمله میکند. در صورت امکان فرار ایا مجاز به دفاع میباشد. در هر صورت تحلیل فرمایید.

5- تفاوت جرایم مستمر و استمرار یافته در چه میباشد؟ این تفاوت چه اثاری دارد؟

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام شما تحصیلکرده حقوق هستید کیس خودت را خودت انجام دهید لطفا