مشاوره حقوقی رایگان - ملک در طرح شهرداری

با سلام و عرض خسته نباشید.
خونه ما سه طبقه هست زمانی که خریدیم در طرح خرابی شهرداری نبود اما اخیرا طرح عوض شده است و تصمیم به ادامه بلوار از مسیر خونه ما گرفته شده. با توجه به اوصاف تکلیف ما چی هست؟ آیا شهرداری بهای کامل ملک رو پرداخت میکند که بتونیم در همین محل یک خونه دیگر بخریم؟ چون شایع شده که کارشناسانی که قیمت گذاری میکنند قیمت رو خیلی کم اعلام میکنند.

پاسخ ها :

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام بله علیه شهرداری بایستی طرح دعوا کنید کارشناس دادگستری ارزشگذاری وتعیین قیمت خواهند کرد.