مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار

سلام.
میشود بدون اطلاع قبلی ترک کار کرد؟ مثلا کارفرما اذیت و توهین میکند و مجبورت میکند اضافه کاری زیاد یا حتی شب کاری بمونی.
مثلا بگویی از امروز دیگر نمیخواهم با شرکت همکاری کنم؟ در این صورت میتواند شکایت کند یا سفته اجرا بگذارد؟ مثلا یک ماه قبل گفتی میخواهم استعفا بدهم ولی بعد از یک ماه کارفرما مخالفت میکند اصلا کارفرما میتواند با استعفا مخالفت کند؟

اگر مدت قرارداد تموم شده باشد میشود بدون اطلاع قبلی ترک کار کرد و دیگر در محل کار حاضر نشد؟ چون دیگر قراردادی بین ما نیست.

پاسخ ها :

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

با سلام باید به قراردادتون مراجعه کنید به هر صورت توافق کردید عمل کنید