مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی

سلام. برای من یک ابلاغیه مبنی بر خیانت در امانت و کلاهبرداری آمده است.
نوشته جهت حضور دفاع از اتهام
علت حضور هم زده دفاع از اتهام انتسابی.
ابلاغیه هم احضاریه تعین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتب بوده است.
جریان از این قرار هست که یک شخصی در چندین ماه متوالی کم کم پولی به حساب من ریخته است. من و دیگران و یک چک داده بود به من که من امضا کرده بودم و سریعا بعد امضا اون چک از او برداشتم و دور انداختم.
یک پیام های کم و بیش از من داشت که برو بانک یا میروم بانک برای من وام بگیر.
من نه با ایشان قراردادی امضا کردم و نه پولی بابت کاری از او گرفتم که این بابت انجام کاری بوده است.
الان به عنوان خیانت در امانت و کلاهبرداری از من شکایت کرده است و همچین ابلاغیه اومده است.
آیا من متهم هستم و محکوم به این جرم میشوم؟
این جلسه دادگاه میروم برای بازداشت هست و یا فقط برای دفاع محکوم شدم؟
آیا امکان بازداشت هم دارد در این جلسه رفتن من؟
حتما باید در این جلسه سند یا شخص ضامن ببرم با خودم برای این که بازداشت نشوم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
توصیحات شما کامل نیست و اصل موضوع وجریان اختلافات شما مشخص نمی باشد وبا توحه به احضار شما به دادسرا اگر اتهامی متوجه شما باشد تفهیم اتهام وقرار تامینی اخذ خواهد شد که بهتر است ضامن ویا سند مالکیت همراه داشته باشید پیشنهاد میشود جهت توضیحات بهتر و اینکه عنل جرم تلقی خواهد شد یا خیر از مشاوره تلفنی استفاده نمایید ویا حضورا با وکیل مشورت کنید