مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از دانشگاه به آموزش و پرورش

سلام.
کسی که 15 سال در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به کار بوده باشه و بعد محل کار خود را تغییر بدهد و به آموزش و پرورش برود، آیا تجربه مفید 15 ساله دانشگاه آزاد اسلامی را آموزش و پرورش جهت ارتقاء رتبه و طبقه لحاظ خواهد شد یا نه؟ ممنون از راهنمایی های شما بزرگواران.

پاسخ ها :

سعيد  كافي اناركي

جناب آقای سعيد كافي اناركي :

قاعدتاً باید چنین باشه. اما می دونید که مدیر شبکه سوم سیما متولد 1367 هست