مشاوره حقوقی رایگان - رسید جعلی واریز وجه

سلام. واقعیت من برای حل امتحان دنبال یک دبیر بودم که در سایت درج آگهی بود و قبول کرد. ایشون سه سوال گفتند و گفتند پول را بریزید تا بقیه را بگویم و من هم رسید فیک دادم. بعد ایشون نمیدونم به کی گفتند و اومدند به من پیام دادند و گفتند بنده سرهنگ ... هستم شما پول مردم میخورید و تو را زندان می اندازم و یک کم فحش داد و بعد گفتند که پول 15 نفر تا حالا پول خوردی و 3 شماره کارت داد و گفت به این ها بزن به هر کدوم 200 تا شنبه ببینم چی میشود و باندتون رو بگیرم زندان میندازمت و ...
الان من گناهکارم یا ایشون میتواند ایشون شکایت کند و اون سرهنگ واقعی هست؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
پاسخ این سوال قبلا داده شده است ، با توجه به اینکه سن شما کمتر از 15 سال تمام است ،مسؤولیت کیفری ندارید و بر فرض ارتکاب جرم اگر از شما شکایت کند ،امکان زندانی کردن شما وجود ندارد .
آن شخصی که خود را سرهنگ معرفی کرده و شما را تهدید کرده است ،احتمالا برای ترساندن شما اقدام به اینکار کرده است و اختیاری در مورد زندانی کردن شما ندارد .
شما بهتر است به درس و زندگی خود برسید و نگران این موضوع نباشید .
موفق باشید