مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معاوضه ملک

با سلام. بنده در سال 92 یک زمین مسکونی را با یک انباری معاوضه نمودم و بعد از مدتی متوجه شدم که زمینی که به بنده دادند قسمتی از زمین مال غیر بوده و کوچه ای که برای این زمین ها در نظر گرفته بودند مال غیر بوده است و این معامله در دو قرارداد جداگانه نوشته شده است ولی در هر دو مبایعه نامه به جای ثمن معامله معاوضه با قرارداد شماره.... نوشته شده است.
آیا میتوانم ادعای ابطال معامله و استرداد ملک معوض بعد از گذشت چند سال نمایم و نتیجه ای حاصل خواهد شد؟ ضمنا مال غیر بودن زمین های فوق در دادگاه ثابت شده است یعنی شاکی دیگری هم قبل از بنده بوده و طرف مقابل در چند مورد محکوم میباشد. با تشکر.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله ولي از وكيل كمك بگيريد