مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی جعل چک

با سلام و عرض خسته نباشید.
چند ماه پیش یک فقره چک من گمشده بود و بعدا که فهمیدم شماره چک رو گمشده اعلام کردم. کسی که چک رو نوشته بود آن را فروخته بود و 50 میلیون تومان دستنویس با امضای جعلی کرده بودند. الان چک برگشت خورده و دادگاه رای موقت به نفع این دو نفر صادر کرده است. الان باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
سوال شما مبهم وکامل طرح نشده است لذا پیشنهاد میکنم از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید تا راهکار قانونی مناسب اتخاذ گردد