مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف مستاجر در صورت فروش ملک

سلام. بنده مستاجر هستم و صاحب خونه واحد خودش رو فروخته و جواب گوشی هم نمیدهد و بنده آدرس دقیق هم از او ندارم و مالک جدید خونه هم اومده و میگوید خونه من رو تخلیه کنید و میگویم من هشتاد ملیون رهن کامل کردم. در جواب میگوید از کی رهن کردی؟ میگویم فلانی میگوید برو پولت رو هم از همون بگیر و اون هم که نه جواب گوشی میدهد و نه میدونم کجا هست. لطفا برای من بگویید باید چی کار کنم؟ آیا مالک دوم میتونه من رو از خونه بیرون کند بدون این که پول من رو بدهد یا این که شکایت کنم حق با من میشود یا نه؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون میشم.

پاسخ ها :

ولی الله حیدری فیروزجایی

جناب آقای ولی الله حیدری فیروزجایی :

با سلام
در صورت انتقال رسمی ملک به مالک جدید نامبرده قائم مقام مالک در عقد اجاره می شود و در صورت پایان یافتن مدت اجاره همان تکالیف موجر را خواهد داشت لذا تخلیه شما منوط به دریافت مبلغ رهن خواهد بود و بدون آن حق تخلیه نخواهد داشت