مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو از بنگاه قولنامه ای و توقیف بنگاه و درست نشدن سند

بنده چند ماه پیش خودرویی صفر از بنگاه خریدم که پولش را هم کامل به بنگاه پرداخت کردم ولی ماشین مربوط به شخص دیگری بود که وکالتی از نفر اصلی خریداری کرده و برای فروش به بنگاه سپرده بود بنگاه یک قرارداد با من و یک قرارداد با شخصی که برای فروش وکالت داشت تنظیم کرد و از فروشنده خواست وکالت را به من انتقال دهد و سند به نام بزند تا نصفه بقیه پولش را بدهد. از اون وقت تا حالا هر بار اقدام کردیم این کار عملی نشد چون فروشنده می گفت باید پول را کامل بگیرد تا سند بزند و بنگاه که نصف پول من را نگه داشته بود و به فروشنده نداده بود می گفت تا سند نزند بقیه پول را نمی دهد تا این که الان فروشنده از بنگاه شکایت کرده که پولش را چند ماهه نگه داشته و نمی دهد و بنگاه را پلمب کرده و بنگاه دار به من می گوید که پول طرف را می دهد و پلمب را برمی دارد اما اول اون باید سند بزنه و البته خودش می گه به اتحادیه چک داده ولی پول نمیده تا اول اون طرف به نام من سند بزنه. من واقعا موندم چقدر درسته میشه اعتماد کرد صبر کنم یا کاری انجام بدم؟ و آیا اون طرف با وکالتی که داره می تونه ماشین را توقیف کنه که دست من هست و پولش را کامل دادم؟

پاسخ ها :

عباس  عباسي مهر

جناب آقای عباس عباسي مهر :

با سلام
چنانچه توقیف هم بکنه شما به عنوان اعتراض ثالث اجرایی میتونید ماشینتون رو آزاد کنید.
و سپس با دعوی الزام به تنظیم سند نسبت به ایادی ماقبل خود اقدام کنید