مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در صدور رای

باعرض سلام. در پرونده ای در سال 93 مقادیری لوازم ارایشی بهداشتی تاریخ مصرف گذشته و قاچاق از مغازه شخصی با همکاری خودش به عنوان مامور نیروی انتظامی کشف کرده که ارزش تقریبی اولیه انها را 500 میلیون براساس ماده 53 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعیین نموده و مراتب صورتجلسه گردید حسب ارزش گذاری گمرک کالاها 300 میلیون ارزش گذاری که متهم اصلی به تحمل جریمه و حبس محکوم شد. که صاحب مغازه که کالاها از مغازه اش کشف شده بود اعلام کرده که کالاها را از متهم اصلی خریداری کرده در سال 96 شکایتی کیفری علیه مامورین در دادسرای نظامی مبنی بر گزارش خلاف واقع که ارزش کالاها 500 میلیون نبوده و 300 میلیون بوده مطرح که مامورین در دادگاه برائت حاصل نموده ولی با اعتراض وی در دادگاه تجدید تحت عنوان گزارش خلاف واقع محکوم به جریمه در حق دولت شده اند. سوال: ایا باتوجه به اینکه موضوع کشف کالا مربوطه به سال 93 بوده و شاکی در سال 96 شکایت کرده شکایت مطروحه وارد بوده یا مشمول ماده 106قانون مجازات اسلامی مشمول مرور زمان میشده. و حق شکایت کیفری از وی ساقط می شده. یا خیر. ضمنا دادگاه تجدید نظر فقط با یکنفر انهم مستشار دادگاه تشکیل شد که از روی لجاجت مامورین را محکوم کرده بخاطر مشکلاتی که با هم داشتند. با تشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر پرونده مختومه نشده مشمول مرور زمان نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام اگر تخلفی از سوی مامورین امنیتی و مقام قضایی صورت گرفت میتوانید به دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید