مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه شما

با سلام من یک ابلاغیه با این متن برام ارسال شده.
ابلاغیه الکترونیکی شماره........... در خصوص شکایت علیه شما در حساب کاربری در سامانه ابلاغ قرار گرفت. تاریخ ابلاغ 1400/02/19
اطلاع از تاریخ حضور و مشخصات شاکی از طریق اپلیکشن (سامانه ثنا) :
https://ir-sana.ml/sana.apk
هیچکاری هم نکردم تا کسی ازم شکایت کنه میشه راهنمایی کنید.معنی این ابلاغیه چی هسته.
با تشکر از شما

پاسخ ها :

مریم مهدوی

مریم مهدوی :

به سامانه ثنا مراجعه و ابلاغتون باز و رویت بفرماییدکه چه شخصی شکایت کرده است

سيامك  حسني

سيامك حسني :

سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید تا همه چیز معلوم بشه

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و پرینت ابلاغیه را دریافت کنید