مشاوره حقوقی رایگان - مستقل زندگی کردن

سلام خسته نباشید من یه دختر 19 ساله مجرد هستم میخام از خانوادم جدا شم و مستقل زندگی کنم اما پدرم اجازه نمیده از وقتی این خواستمو مطرح کردم حتی نمیزاره از خونه برم بیرون میخاستم ببینم اگه از خونه فرار کنم میتونه به زور برم گردونه؟ یا ازم شکایت کنه من باید چیکار کنم اونموقع؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به اینکه بیش از 18 سال دارید منع قانونی جهت استقلال شما نیست