مشاوره حقوقی رایگان - شکایت زوجه مبنی بر سه دانگ از خانه به نام شده

سلام خسته نباشید ممنونم جایی هست که ادم بتونه مشاوره بگیره بنده 15 سال ازدواج کردم الان 9 ماهی میشه خانمم قهر کرده رفته خونه پدرش به عناوین مختلف دنبالش رفتم خواهش کردم میگفت من اینجا میمونم تو اونجا بمون من نمیام یک فرزند پسر هفت ساله دارم بعد از شش ماه شکایت کرد البته میگفت شکایت نمیکنم اینها همه رو من از خواهربزرگش و مادرش میبینم توضیحات زیاده فقط این میخوام بدونم چون داشتم خونه میخریدم خانواده ایشون پولم خوردن بهم ندادن مجبور شدم پیشنهاده خانوادم مبنی بر کمک مالی قبول کنم و نزدیک به صد و پنجاه تومان کمک کردن من خونم و بخرم و بخاطر اینکه خانم دل به زندگیش بده نصفش و به نامش کردم و نصفه دیگرش این مسائل پیش اومد همون اوایل جای پول خانوادم به نامه مادرم کردم حال ایشان میتواند باز برای فروش خانه اقدام کند یا فقط سه دانگش را میتواند به مزایده یا فروش بگذارد البته مهریه اش که 14 سکه است و هنوز اول راهیم تو شورا تا سعی دارم بخاطر بچمم شده میخوام بیارم خونه بدون زن و بچم فکرشم برام سخته امه چیز یکدفعه شد و این سالها من یک دقیقا قهر یا بخواهیم حرفه ناشایستی بزنیمم نبوده خط قرمزهایی داشتیم هیچ دلیل منطقیم نداره من بعد 6ماه احضاریه برای برگشت به خونه دادم و تازه امروز میخوام شکایتم مبنی بر تمکین نکردن رو دفتر قضایی تحویل بدم نمیخواستم دیگه مجبورم باتشکر

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

اگر سه دانگ دیگر به نام شما بود بابت مهریه قابل توقیف بود و نهایتا با عدم پرداخت مهریه قابل مزایده