مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مشتری از تعمیرکار

سلام وقت بخیر من تعمیرکار هستم و مشتری به من مراجعه کردن که سوییچ ماشینش گیر کرده بود و من باز کردم و دیدم علت گیر کردنش شکستن قطعه ای داخل سوییچ بوده و بهشون اطلاع دادم و قبول نکردن و گفتن شما شکستین و هر چی دلیل آوردم قبول نکردن و من هم سوییچ بستم واسشون و هیچ هزینه ای نگرفتم و رفتن بعد چند روز آمدن و تفاضای پول و خسارت کردن و زنگ زدن مامور کلانتری آمده و گزارش نوشت و بهشون گفت ببرن تعزیزات
آیا شکایت ایشون با توجه به اینکه هیچ فاکتور و رسیدی از من ندارن و پولی ازشون نگرفتم به جایی میرسه ؟
اگه کار به دادگاه بکشه و من تقاضای کارشناس کنم و معلوم بشه من بی تقصیر هستم من میتونم ازشون شکایت کنم ؟
مبلغی که ایشون میخاستن از من بگیرن حدود 300 هزار تومانه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اثبات اینکه قطعه ماشین ، توسط تعمیر کار شکسته شده مشکل است