مشاوره حقوقی رایگان - حقوق کارآموز

با سلام. من رو در یک شرکت به عنوان کارآموز به مدت سه ماه استخدام کردند و بدون بیمه با حقوق 800 هزار تومان و قرارداد 3 ماهه کارآموزی امضا کردم. آیا اگر شرکت به هر دلیلی من رو بعد سه ماه تایید نکند و اخراج کند میتونم به اداره کار شکایت کنم و حقوق و مزایای سه ماه رو طبق قانون کار دریافت کنم و بیمه ام رو بریزند؟
با تشکر.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درصورتیکه بین شما رابطه کارگر و کارفرمایی وجود داشته باشد و عرفا به عنوان کارگر در آنجا مشغول شده باشید بله ، درغیراینصورت خیر .
موفق باشید