مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مزایای کارمندان کارآموز

با سلام
تحت عنوان اپراتور کارآموز بهره‌برداری در نیروگاه ... ... مشغول به کار هستم.
آیا حداقل حقوق برای پرسنل کارآموز می‌تواند کم‌تر از حداقل حقوق اداره کار باشد؟
در صورتی که با عنوان کارآموز به صورت نوبت‌کاری صبح، عصر و شب به کار گرفته شویم، آیا مزایای حق نوبت‌کاری و تعطیل‌کاری و شب‌کاری اختیاری خواهد بود و یا این‌ که کارفرما موظف به پرداخت آن است؟
به طور کلی آیا کارفرما می‌تواند تحت عنوانی بین پرسنل کارآموز و عادی تفاوت قائل شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

خیر.شما مشومل قانون کار هستید و از تمام مزایای ان بهرمند میباشید