مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر متراژ آپارتمان در تعمیرات آپارتمان

 شارژ ساختمان

با سلام و عرض ادب. بنده به تازگی ساکن در ساختمان 13 واحدی و 7 طبقه ساکن شدم. بقیه واحدها 150 متر و واحد بنده 300 متر است. همزمان با تحویل ملک از فروشنده متاسفانه تعمیرات آسانسور پیش آمده و بقیه ساکنین اصرار دارند که واحد من دو برابر بقیه هزینه تعمیر را بدهم. ضمنا برای شارژ هم اصرار به پرداخت 2 برابر شارژ دارند.
حالا دو سوال از خدمت شما دارم.
1_ آیا پرداخت 2 برابر هزینه تعمیرات آسانسور و شارژ بر طبق متراژ ساختمان مبنای قانونی قانون تملک آپارتمان ها را دارد؟
2_ با توجه به این که در واقع مالک تا همین بیست روز پیش در ساختمان حضور داشته و حتی با آسانسور بنا به گفته خودش اسباب کشی کرده، آیا هزینه تعمیر به عهده مالک قبلی نیست ؟ممنون میشم از راهنمایی کامل شما و وقتی که میگذارید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر پرداخت دوبرابر سارژ و هزینه تعمیرات قانونی نیست و در مورد سوال دوم از تاریخ مبایعه نامه خرید اپارتمان مالک جدید باید پرداخت کند