مشاوره حقوقی رایگان - هزینه ایزوگام

با سلام
ساکن ساختمان 15 واحدی با متراژهای مختلف هستم، می خواستم بدانم برای هزینه ایزوگام هر واحد باید طبق مساحت خود هزینه پرداخت کند یا برای همه واحدها این هزینه مساوی پرداخت می شود؟

پاسخ ها :

تاثیر متراژ آپارتمان در هزینه ایزوگام تاثیر متراژ آپارتمان در تعمیرات آپارتمان ایزوگام ساختمان قوانین تعمیر مشاعات آپارتمان مشاعات آپارتمان تعمیرات در آپارتمان قوانین آپارتمان نشینی قوانین مشاعات در ساختمان متراژ آپارتمان آپارتمان ایزوگام