مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به آموزشی نیروی انتظامی

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده در حال طی کردن دوره آموزشی نیروی انتظامی مقطع درجه داری انصراف داده ام. با وجود این که حاضرم از اول ثبت نام کنم و مراحل استخدامی را دوباره طی کنم و حتی حاضر هستم 30 سال خدمتم را در زاهدان سپری کنم. آیا امکان بازگشت به سازمان و ثبت نام و استخدام مجدد را دارم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.