مشاوره حقوقی رایگان - شماره صفحه سند ملک

سلام و ممنون از وقت شما.
برای پر کردن سامانه املاک کشور به مشکلی برخوردم و آن این است که یک واحد آپارتمان دارم که از شخصی خریداری کرده ام. حالا در سند منگوله دار در صفحه دوم شماره صفحه با شماره صفحه که در بنچاق من هست متفاوت می باشد و سوال من این است که کدام شماره صفحه را باید در سامانه املاک وارد کنم؟ شماره صفحه که در سند منگوله دار بالای صفحه دوم هست و یا شماره صفحه که در بالای بنچاق من نوشته شده است؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما می توانید با شماره 59198-021 تماس گرفته و کلیه سوالات خود را بپرسید