مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

با سلام و احترام
توضیح اینکه بنده و مادرم هر کدام سه دانگ/سه دانگ مالک سند تک برگی ملک تجاری مسکونی میباشیم که اخیرا هر کدام جداگانه به نفع همسرم صلح بلاعوض ‌نمودیم که بنده دارای دو برادر و یه خواهر بوده که آنان به شرط حفظ منافع 6 دانگ تا زمان قید حیات مادرم به عنوان شاهد و ناظر صلح نامه را تائید و امضا نمودند
آیا همسر اینجانب بعد از فوت مادرم با این صلح نامه که صلح نامه مذکور به صورت عادی میباشد
میتواند به دفاتر رسمی برای تنظیم سند حضور یابد یا خیر ؟
آیا همسر اینجاب با این صلح نامه عادی میتواند در قید حیات من و مادرم از دفاتر اسناد رسمی درخواست تنظیم سند نماید؟
با سپاس از زحمات بی دریغ شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر صلح به صورت عمری باشد خیر تا قبل از فوت مصالح ،
انتقال سند در دفتر اسناد رسمی امکان ندارد
اگر صلح نامه عادی باشد بعد از فوت مصالح ، انتقال سند در دفتر اسناد رسمی امکان ندارد و متصالح باید ابتدا درخواست انحصار وراثت نماید و سپس دادخواست تقسیم ترکه در دادگاه اقامه نماید و..
یا..